نگاهی به زندگی نامه
دکتر حاج بنیامین هزاروند زنگنه
دوران کودکی و نوجوانی:
دکتر حاج بنیامین هزاروند زنگنه تک پسر خانواده ای متدین در دروازه ورود تشیع به ایران یعنی استان خوزستان چشم به جهان گشود. از همان کودکی در حسن خلق و رفتار شهرۀ همگان بود.پس از آشنایی با شهید حجت الله رحیمی در محافل روضه و اشک حضورپیدا میکرد در همان دوران کم کم علاقه خاصی نسبت به اهل بیت (ع) وشهدا پیدا کرد و مداحی و دکلمه خوانی را آغاز نمود.
در دوران نوجوانی فعالیت های چشم گیر و فراگیری در زمینه های فرهنگی،مذهبی،محیط زیست، آسیب های اجتماعی داشتند.با چند تن از دوستانش اولین نمایشگاه سمعی،بصری و جلوه های وِیژه شهادت را در استان خوزستان در دوره تحصیلی راهنمایی اش به پا نمودند.علی رقم سن و تجربه کم با دغدغه فراوان جلسات متعدد،برای رفع مشکلات زیست محیطی و آسیب های اجتماعی با مسئولین استانی و شهرستانی برگزار می نمود و ارائه راه کارموثر می دادند.در همان دوران همایش و کارگاه های آموزشی مختلف و متعددی به امید اصلاح و فرهنگ سازی برگزار کردند .چندین باردرمسابقات فرهنگی و علمی در سطح منطقه،استان و کشور حائز مقام برترشدند. ایشان همیشه یکی از فعالین در برپایی مراسم معنوی قرائت زیارت عاشورای هفتگی در مدرسه و دانشگاه بودند.
ورود به دانشگاه و شروع فعالیت های چشمگیر:
بعد از پذیرش و قبولی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته دکترای پیوسته بیوتکنولوژی (ژنتیک) و همزمان با ابلاغ قانون تحصیل دو رشته همزمان و مرتبط برای نخبگان و استعداد های درخشان در دانشگاه واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری در رشته زیست سلولی هم آغاز به تحصیل نمودند .
از همان روزهای اول دانشگاه، فعالیت علمی، اجتماعی و فرهنگی خودش را آغاز نمود . جزو چند نفری بود در دانشگاه یادگار امام (ره) که با همراهی دوستان جدیدش انجمن علمی مرتبط با رشته اش را فعال نمود و در دانشگاه تهران نیز فعالیت های انجمن های مرتبط چون ژنتیک،نانو،بیوتکنولوژی ،زیست شناسی سلولی و مولکولی،جنین شناسی،گیاه شناسی را تسریع کرد. در استارت آپ های مختلف حمل و نقل ریلی و جاده ای ، شهر هوشمند، دیجیتال،الکامپ ،زیست فناوری شو به عنوان کادر اجرائی و برگزار کننده حضور پیدا کردند. برای اولین بار پیشنهاد دیدار دانشجویان و مسئولین دانشگاهی را با خانواده های معظم شهدا دفاع مقدس و مدافع حرم را در دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و یادگار امام (ره) داد تا در همان اندک روزهای ترم اول دانشگاهش اثر گذار باشد.
افراد تاثیر گذار در زندگی فردی و اجتماعی اش و ترسیم یک مسیر تازه:
افراد تاثیر گذار در زندگی فردی و اجتماعی اش را استاد اخلاق مرحوم آقا مجتبی تهرانی ،دکتر علی شریعی ،امام موسی صدر، شهید جهاد مغنیه و شهید حسن باقری میداند که روزهای بسیار را صرف مطالعه و تحقیق در آثار این بزرگوارن نمود تا بتواند توازنی جدی و منطقی را ایجاد کند.
پس از مشورت با دکتر حاج میثم مطیعی و با پیشنهاد و تاکید جدی ایشان به وی به طوری جدی مطالعه نهج البلاغه، تفسیر قرآن کریم، متن معتبر مقاتل، مطالعه آثار شهید مطهری ،مطالعه و تفکر در آثار آقا مجتبی تهرانی، و گذراندن دوره اصول اعتقادات را پشت سر گذاشت.
شرح مختصری از فعالیت های علمی،فرهنگی و اجتماعی ایشان :
ایشان علاوه بر تسلط به زبان خارجه موفق به اخذ مدرک تافل با نمره ۱۲۰ نیز شدن.با تلاش و ممارست پانزده جز از قرآن کریم را حفظ و بر اکثر روایت و مقاتل معتبر اهل بی (ع)نیز مسلط می باشند
چندین مقاله علمی در زمینه های ام اس،دیابت،ناباروری،سرطان و … به ژورنال های داخلی و خارجی تا کنون ارائه داده است و چندین مقاله دیگر در دست تالیف دارد . درکارگاه های مختلف علمی همچون تکامل در خارج از کشور شرکت نموده اند . با وجود چندین دعوت نامه رسمی و غیر رسمی از کشور های مختلف جهت ادامه تحصیلاتشان همچنان در ایران ماندند.
از جمله فعالیت های مهم علمی و فرهنگی اش را می توان به برگزاری سمپوزیوم های مختلف علمی با همکاری معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری،بنیاد ملی نخبگان،پژوهشگاه های رویان ،ژنیزان ،زیست یار و برگزاری یادبود جهادگر علمی دکتر کاظم آشتیانی(موسس پژوهشگاه رویان) برای اولین بار در کشور دانست.
با تجربه به دست آمده اش از شرکت درکارگاه ها،برگزاری سمپوزیوم ها و حضور در موسسات پژوهشی و تحقیقاتی به طور افتخاری با پیشنهاد گروه علمی و معاونت پژوهش و آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تدریس در دانشگاه شده اند.
آغاز یک سناریو(حذف نام مبارک شهدا) و یک تصمیم متقابل:
پس از شروع پروژه حذف نام شهدا از معابر و محلات تهران از سمت خود به عنوان مشاور جوان فرهنگی شهردار تهران کناره گیری میکند و به معرفی و روایتگری شهدای محلات مختلف تهران در محافل بزرگ و عمومی ،مساجد و هیئت ها با روش و سبکی متفاوت می پردازد؛که مورد توجه ،تحسین و استقبال همگان تا کنون قرار گرفته شده است.
سوابق عملی،پژوهشی فرهنگی و اجرائی:
✓ عضو ارشد بنیاد ملی نخبگان کشور
✓ تدریس افتخاری در دانشگاه تهران
✓ عضو انجمن علمی بیوتکنولوژی ایران
✓ عضو انجمن علمی زیست شناسی ایران
✓ عضو انجمن علمی ژنتیک ایران
✓ عضو سازمان بینالمللی دانشگاهیان ISIC
✓ ارائه ۳ طرح پژوهشی در زمینه ناباروری،بیوتروریسم و اصلاح ژنتیکی
✓ ارائه۱۲ مقاله علمی و پژوهشی در مجلات علمی،پژوهشی و کنگره های داخلی و خارجی
✓ ارائه۳ مقالهISI
✓ مجری و دبیر سمپوزیوم های مختلف علمی داخلی
✓ عضو اسبق هیئت علمی دانشجویی پژوهشگاه رویان
✓ عضو هیئت مدیره شرکت دانش بنیان ژن ساز
✓ مشاور جوان اسبق استاندار خوزستان
✓ مشاور جوان اسبق شهردار تهران در امور فرهنگی و اجتماعی
✓ عضو اسبق کارگروه محیط زیست و کشاورزی در استان خوزستان
✓ عضو اسبق کمیته برنامه های علمی دانشگاه تهران و جهاد دانشگاهی
✓ .مجری و دبیر اجرایی مراسم ها و برنامه های مختلف علمی و فرهنگی